• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • News

  Herfstvakantie

  Beste ouders

  De herfstvakantie zal verlengd worden t.e.m. 11 november en we openen opnieuw onze deuren op donderdag 12 november 2020.  Dat heeft Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts beslist in overleg met de onderwijspartners.

  Indien de regering zou beslissen de scholen langer gesloten te houden en om ons alvast voor te bereiden op een nieuwe lockdown, geven we aan de kinderen van de lagere school alvast de nodige materialen meer naar huis. Het is niet de bedoeling dat ze daar nu al in beginnen werken.  Dit moet pas nadat de juf/meester hierover gecommuniceerd heeft.

  Wij hopen samen met jullie onze leerlingen terug te mogen begroeten op donderdag 12 november!

  Raadplaag regelmatig onze website en onze facebook voor de laatste updates.

  Met vriendelijke groeten

  Katleen Gielis

  Directie