• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • News

  Inschrijvingen

  Vergeet niet om je peuter tijdig in te schrijven.  Maak hiervoor een afspraak met de school.  Dit kan je steeds telefonisch doen: 03/888 92 92  of per mail: katleen.gielis@dereuzenboom.be . Voor het geboortejaar 2019 zijn er nog 13 plaatsen en voor het geboortejaar 2017 is er nog 1 plaats.

  Verloren voorwerpen

  Er liggen heel wat verloren voorwerpen bij ons op school.  Je kan deze steeds terug komen halen.  We doen nog eens een oproep om zoveel mogelijk materialen te tekenen.  Zo kunnen we ze terug bezorgen aan de eigenaar.  Neem alvast eens een kijkje.  De foto’s werden op facebook geplaatst.

  Schoolfeest

  Wegens de stijgende coronacijfers gaat ons schoolfeest voor het tweede jaar op rij niet door.  Wij voorzien een alternatief en gaan met de hele school aan de slag rond het thema “BLOEMEN”.  We sluiten dit project af met een bloemenverkoop op zaterdag 8 mei 2021.  Meer info hierover volgt nog. DE REUZENBOOM ZET DE BLOEMETJES […]

  Pyjamadag

  Mits wij vrijdag 12 maart 2021 geen school hebben, laten wij die dag doorgaan op donderdag 11 maart 2021.  Door mee te doen steunen we zieke kinderen en maken we Bednet meer bekend zodat ze nog meer kinderen kunnen helpen. Dus we komen met allemaal samen in pyjama naar school!