• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • Geen categorie

  Vakantie

  We waren samen een sterke school! Dank u wel allemaal, ouders, vrijwilligers, kleuters, leerlingen, leerkrachten en ondersteunend team om er een fijn schooljaar van te maken. We wensen jullie allemaal een heel fijne vakantie!

  LAATSTE SCHOOLDAG

  De kleuters van de instapklas, eerste kleuterklas en tweede kleuterklas eindigen op maandag 29 juni 2020 om 15.15u. De leerlingen van het eerste en tweede leerjaar eindigen op vrijdag 26 juni 2020 om 15.30u. De leerlingen van derde, vierde en vijfde leerjaar eindigen op maandag 29 juni om 15.30u. De leerlingen van de derde kleuterklas […]

  Behalen van de 4e ster

  Onze school behaalde een topprestatie! De leerkrachten en de kleuters en leerlingen liepen evenveel marathons, KNAP! Dit maakt dat we met z’n allen aan 8 marathons komen of nog beter: 370,77 km. Super knap gelopen van iedereen! Van Henny krijgen we meer dan verdiend onze 4e ster!! ⭐️

  Uitdaging 4e ster

  Onze vierde ster viel een beetje in het water, maar daar vond Henny van de Buurtpolitie een oplossing op! Hij daagt onze school opnieuw uit om samen een marathon te lopen. Loop jij mee? Je mag je gelopen meters doorgeven aan de juffen tot en met 12 juni. SAMEN STERK IN BEWEGING!

  Nieuwe richtlijnen

  Wij hebben nieuwe richtlijnen ontvangen van de overheid.  Er zullen meer kinderen naar school mogen komen.  Wij wachten nog op verdere info.  Wij verwerken dit allemaal zo snel mogelijk en brengen jullie dan op de hoogte via mail en op onze website.