• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • News

  Corona

  Momenteel lopen de maatregelen die we bij ons op school nemen rond corona heel vlot.  Hieronder nog wat extra info. Indien je kind besmet is of er een besmetting is in je gezin, breng de school dan steeds op de hoogte.  Wanneer wij zo’n melding binnen krijgen, nemen wij contact op met de clb-arts.  Zij […]

  3KL en 1L samen op stap!

  Vandaag gingen alle klassen van de 3e kleuterklas en het 1e leerjaar samen op pad. Na het uitvoeren van enkele opdrachten kwamen ze uit in de speeltuin. Daar hadden ze veel plezier. Het was een mooie, zonnige en fijne namiddag! ☀ Voor alle foto’s, klik hier.

  Welkom in de kleuterschool!

  De infoavond van de kleuterschool is reeds achter de rug. Omwille van corona kunnen we jullie, ouders, de klas niet laten zien. Daarom hebben we een filmpje gemaakt waarin we jullie meenemen naar alle kleuterklassen. Veel plezier bij het ontdekken van de klas waar uw kind dit jaar zal vertoeven!

  Eerste schooldag

  De eerste schooldag is achter de rug.  Deze is goed verlopen.  Het was een blij weerzien.  Het afhalen verliep niet zo vlot.  We gaan dit herbekijken en houden jullie op de hoogte!  Meer foto’s vind je terug op facebook.