• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • News

  De pedagogische studiedag gaat niet door.

  De pedagogische studiedag die gepland stond op woensdag 10 juni 2020 gaat niet door.  Die dag komen de kleuters en de leerlingen van het 1ste leerjaar naar school.  De school eindigt om 12.00u. voor de leerlingen van de lagere school.  De school eindigt om 12.20u. voor de kleuters.

  Uitdaging 4e ster

  Onze vierde ster viel een beetje in het water, maar daar vond Henny van de Buurtpolitie een oplossing op! Hij daagt onze school opnieuw uit om samen een marathon te lopen. Loop jij mee? Je mag je gelopen meters doorgeven aan de juffen tot en met 12 juni. SAMEN STERK IN BEWEGING!

  Nieuwe richtlijnen

  Wij hebben nieuwe richtlijnen ontvangen van de overheid.  Er zullen meer kinderen naar school mogen komen.  Wij wachten nog op verdere info.  Wij verwerken dit allemaal zo snel mogelijk en brengen jullie dan op de hoogte via mail en op onze website.

  Proficiat!

  Juf Liene is bevallen van een flinke zoon: Sisse!  Mama en zoon stellen het heel goed. Proficiat!

  Inschrijvingen

  Vanaf 25 mei 2020 kunnen we opnieuw kleuters en leerlingen inschrijven voor volgend schooljaar.  Neem telefonisch (03/888 92 92) contact op met de school of via mail: katleen.gielis@dereuzenboom.be.

  Tombola

  Beste ouders We bezorgen u extra info rond onze tombola die niet is kunnen doorgaan. Indien u thuis nog lotjes heeft, mag u deze nog verkopen.  We verplaatsen de trekking naar de maand september. Steek de strookjes en het gepast geld in een gesloten omslag met daarop de naam en de klas van uw kind.  […]

  Dank u

  Bedankt om gedurende de voorbije periode van jullie warme thuis een fijne school te maken. Dank u wel voor jullie enorme inzet!

  Bibliotheek

  Vergeet niet om je boeken tijdig binnen te brengen bij de bibliotheek.  Je steekt ze gewoon in de inleverbus.  Je hebt tijd tot 8 juni 2020.

  Veiligheid

  Beste ouders Onze school kan veilig gedeeltelijk herstarten zoals wij reeds aangaven.  We willen jullie deze bijkomende info nog bezorgen. Bij de herstart maakt onze school tijd voor de emoties en zorgen van kleuters en leerlingen.  We doen dat voor alle kleuters en leerlingen: de leerlingen die opnieuw les krijgen op school de leerlingen die […]