• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • News

  Noodopvang: info van het beukennootje

  Beste ouders

   In het kader van de Corona-maatregelen besliste de Vlaamse Regering om de herfstvakantie dit jaar met een week te verlengen. Dit wil zeggen dat jullie kinderen op 9, 10, 12 en 13 november niet naar school kunnen.

   De bedoeling is dat ouders hun kinderen op die dagen zo veel mogelijk thuis opvangen en contact met anderen vermijden. Voor ouders die geen opvang hebben, biedt het lokaal bestuur Boom noodopvang aan binnen de schoot van de buitenschoolse kinderopvang. De buitenschoolse kinderopvang is er gedurende die twee dagen enkel voor ouders die echt geen ander alternatief hebben.

   Inschrijven voor de noodopvang kan via LINK. Opgelet: wie wil inschrijven voor deze noodopvang moet beschikken over een attest van de werkgever waaruit blijkt dat hij of zij fysiek aan het werk moet zijn op 9 en 10 november. Per ouder moet een attest afgeleverd worden.

   We wensen jullie allemaal een goede gezondheid toe!

   Vriendelijke groeten

  Het BKO-team!