• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • News

  Nieuwe info

  Beste allemaal

  We doen ons best om jullie zo goed mogelijk te informeren via onze website en onze facebookpagina.  Ouders die nood hebben aan opvang kunnen terecht op de school.  Indien jullie ons hierover kunnen informeren of je al dan niet opvang nodig hebt, maakt het dit voor ons makkelijker.  Mail naar katleen.gielis@dereuzenboom.be.

  Je vindt ook nieuwe tips en oefeningen terug op onze website.  Indien je graag hebt dat wij dit voor je afdrukken, laat je het ons weten.  Ook de uitdagingen voor de derde kleuterklas staan op onze website.

  Heb je tussentijds een vraag, opmerking of gewoon nood aan een luisterend oor?

  Onze telefoon 03/888 92 92 is dagelijks bereikbaar van 08.30u. tot 16.00u. (uitgezonderd woensdag tot 12.30u.).  Aarzel niet om ons te bellen, we doen ons best om jullie te helpen of verwijzen jullie door.

  Ons CLB is ook telefonisch bereikbaar op het nummer: 03/886 76 04.  Ook daar kun je met vragen terecht.

  Hou het veilig en gezond!

  Vriendelijke groet

  Katleen Gielis

  Directie