• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • News

  Hulplijnen om contact mee op te nemen

  www.CLBchat.be

  Nieuwe regeling omwille van corona van 23 maart tot en met 2 april!! Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14 en 21 uur kan je chatten met een CLB-medewerker. Gratis en anoniem. Tijdens de schoolvakanties is de chat gesloten. www.awel.be

  Bij Awel, de vernieuwde Kinder- en Jongerentelefoon, kan je met je vragen of problemen terecht. Het is gratis en anoniem. Er luistert iemand naar je verhaal. Ze proberen je te helpen en een antwoord te zoeken op je vragen.

  Chatten: elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 18 uur tot 22 uur, behalve op zondagen en feestdagen.

  Mailen: brievenbus@awel.be

  Forum: zowel anderen als het Awel-team kunnen antwoorden op je vraag. Bellen (gratis en anoniem): 102, elke dag van 16u-22u en op woensdag al vanaf 14 u,