• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • News

  Update Coronavirus

  Volgens de nieuwe richtlijnen vragen we om enkel kinderen naar school te brengen als u echt zelf niet voor opvang kan zorgen.  We gaan heel flexibel om met de uren.  Mail of bel naar de directie met uw vragen: katleen.gielis@dereuzenboom.be of 03/888 92 92

  We willen jullie graag verdere tips en oefeningen bezorgen die jullie met jullie kinderen kunnen doen.  Iedere vrijdag zullen we nieuwe zaken zetten per groep.  In de loop van de week zullen we eventueel extra tips geven voor heel de school.

  We willen jullie ook de kans geven om leuke verhalen en anekdotes door te sturen naar de leerkrachten.  Je vindt hun mailadres terug op de website onder de knop ‘Team’.  Wij zullen deze dan verzamelen en er een soort van nieuwsbrief maken zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden.  Met vragen mag je ook steeds mailen.

  Het is belangrijk dat jullie blijven praten met jullie kinderen over het Coronavirus.  Ook hier willen we jullie tips meegeven.

  Hou het gezond!

  Team OLVI De Reuzenboom