• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
  • 03/888 92 92
  • katleen.gielis@dereuzenboom.be
  • News

    NIEUWE RICHTLIJNEN

    Boom, 13 maart 2020

    ALLE LESSEN WORDEN GESCHORST EN ER WORDT OPVANG VOORZIEN

    Beste ouders

    De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.

    Wat betekent dit voor onze school?

    Alle lessen worden geschorst maar we blijven de opvang verzekeren voor enkel die kinderen van wie ouders zelf niet in opvang kunnen voorzien of voor kinderen die anders opgevangen worden door hun grootouders.  De gezondheidsdeskundigen raden ten stelligste af om kinderen nu te laten opvangen door hun grootouders.

    Deze maatregel gaat in op maandag 16 maart tot en met 3 april 2020, dit is tot aan de paasvakantie.  Gedurende deze periode worden er geen afwezigheden geregistreerd.

    De leerlingen van de lagere school krijgen vandaag oefenstof mee naar huis waar ze zelf mee aan de slag kunnen.  We zullen ook materiaal klaar zetten op bingel en tips op onze website gedurende deze weken (ook voor onze kleuters).  Het gaat om oefeningen die de leerlingen zelfstandig kunnen maken.  Zo willen we vermijden dat er leerachterstand optreedt.

    Bij vragen kan je ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 03/888 92 92 of via mail: katleen.gielis@dereuzenboom.be

    Onderaan vindt u nog extra informatie.

    Met vriendelijke groeten

    Directie en personeel

     

    Wat kan je als ouder doen?

     

    Blijf alert voor mogelijke symptomen bij je kind (vooral koorts, maar ook hoesten, zich grieperig voelen).  Als die optreden, neem je contact op met de huisarts.

    Spreek met je kind over het coronavirus:

    https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/hoe-spreek-je-met-kinderen-over-het-coronavirus

    Meer informatie vind je op volgende sites: