• Spoorweglaan 25, 2850 Boom
 • 03/888 92 92
 • katleen.gielis@dereuzenboom.be
 • Foto’s lagere school

  Jeugdboekenmaand

  De jeugdboekenmaand is 1 maart van start gegaan! Een groot leesfeest, want ze bestaan maar liefst 50 jaar! Wij vieren mee! Deze week stond er een lezing gepland in het eerst, tweede en derde leerjaar! Door corona ging dit digitaal door! De kinderen maakten kennis met het boek: Roefel Doefel! Een verhaal waarin al onze zintuigen geprikkeld worden. Ann Ceurvels en Tania Poppe leerden ons de familie uit het verhaal kennen! Het was een super fijne ervaring. Wij gaan alvast met het boek aan de slag…..want lezen is, dromen met je ogen open!

  Kindergemeenteraad

  Dinsdag 2 februari 2021 is de kindergemeenteraad officieel gestart.  Hanna en Lenke vertegenwoordigen onze school.  Zij legden hun eed af en gaven de ideeën van onze school door om rond te werken.  Ze zetten samen met de andere leden van kindergemeenteraad de volgende actiepunten op de agenda: veilige fietspaden, opvallende zebrapaden en bio tuintjes in scholen.  Meer informatie vind je terug op de website van de gemeente Boom.  We houden jullie zeker verder op de hoogte!

  Veilige opstart

  Om de opstart van onze school zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij jullie onderstaand filmpje te bekijken en dit te respecteren wanneer jullie de leerlingen vanaf 15 mei komen ophalen.

  Filmpje afhalen leerlingen

  Winterdrink