Hockey

Woensdag 6 december 2018 nam een ploeg van leerlingen van het 6de leerjaar deel aan de unihockey.  Het was zeer leuk.  Ze zijn geëindigd op een gedeelde eerste plaats.  Proficiat jongens!

ACTIE Dacathlon

Beste ouders en sympathisanten

  

Wij kunnen, dankzij een nieuw initiatief van Decathlon, punten sparen en hiermee gratis materialen aankopen voor onze school. Wij hebben hier wel jullie hulp voor nodig. Via onderstaande link kan je uw klantenkaartnummer en naam invullen:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbNoo4O0RUhXqCZVlmUFuU101bhI3ZYzbDO8P_RyHV7EQA6w/viewform?usp=pp_url&entry.1662078148&entry.1127161077&entry.356422461&entry.1037464249&entry.1581622347=Schelle&entry.1257145536=De+Reuzenboom+-+Bergsporten+2091169573328

 

Hierdoor wordt jouw klantenkaart aan onze school gekoppeld.  Hiervoor krijg je zelf 400 punten cadeau! Dit is meteen 6 euro die jij kan besteden in een Decathlon-filiaal naar keuze. De school krijgt steeds de helft van de punten die jij aankoopt zonder dat je zelf punten verliest! De school spaart dus punten door jullie aankopen.

Ouders, grootouders, sympathisanten,….mogen ook allemaal inschrijven. Hoe meer, hoe beter!

Heb je nog geen klantenkaart, dan kan je er steeds gratis eentje aanmaken.

 

Alvast heel hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groeten

Directie en schoolteam

 

 

Hoogbezoek in De Reuzenboom

Vandaag kwam Sinterklaas met 4 van zijn zwarte pieten op bezoek.  Deze nacht was hij al langs geweest om de kinderen heel wat speelgoed, boeken, blokken, spelletjes, play mobil, ... en snoepgoed te bezorgen.  Vandaag konden de kinderen hun talenten laten zien aan de Sint en zijn zwarte pieten.  Sommige maakten muziek of zongen een liedje andere deden dan weer een dansje.  Ook de zwarte pieten dansten heel wat af.  Ook de verjaardag van de Sint werd gevierd.  Hopelijk brengt hij ons volgend schooljaar opnieuw een bezoek!  Je vindt nog heel wat foto's terug in het fotoalbum van de school.

ONTBIJT

Op woensdag 16 november 2017 konden de kleuters en de leerlingen van de Reuzenboom een beetje langer in hun bed blijven liggen.  Ze moesten deze morgen thuis niet ontbijten.  We deden dit met allemaal samen in onze school.  We leerden de nieuwe voedingsdriehoek kennen.  Nu weten de kleuters en leerlingen van OLVI De Reuzenboom wat gezond is.  Groenten en fruit moet we heel veel eten.  We moeten ook veel water drinken.  Naast de voedingsdriehoek bestaat er nu ook een bewegingsdriehoek.  Het is dus niet alleen belangrijk van gezond te eten maar ook om veel te bewegen.  Je vindt heel wat foto's terug in het fotoalbum van de school.




Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.