Kunst in het eerste en tweede leerjaar

De leerlingen van het eerste en tweede leerjaar werkten een aantal weken rond kunst.  Ze ontdekten heel wat kunstenaars en gingen ook zelf aan de slag.  Het resultaat was gisteren te zien in hun museum.  Je vindt er ook heel wat foto's van terug in het fotoalbum van de school.  Deze week gingen ze dan zelf ook op bezoek in een heus museum.  Het eerste leerjaar bezoekt het MAS en het tweede leerjaar bezoekt het park van middelheim.

Schoolfeest 2019: De Reuzenboom goed gekleurd!

Het schoolfeest was geslaagd.  We hebben genoten van muziek en dans, van de spelletjes, van de color run, van de zon, van de lachende gezichten, van ...

Dank u wel aan de vele vrijwilligers en de oudervereniging en het ganse schoolteam!  Dank u wel aan alle kinderen voor hun prachtige optredens!

Je vindt heel wat foto's terug in het fotoalbum van de school.  Indien je thuis nog foto's hebt van de optredens mag je ze ons nog bezorgen dan voegen we ze nog toe aan het album.

Een nieuwe kleur groen.

Vrijdag werd de nieuwe kleur van onze regenboog voorgesteld: groen.  Hierbij hebben we aandacht voor de natuur en gaan we proberen hier zoveel mogelijk van te genieten.  We zongen samen het klimaatlied.  De jarigen van de maand januari werden in de bloemetjes gezet.  Je vindt een aantal foto's terug in het fotoalbum van de school.

Muzische ontwikkeling in het 5de leerjaar

De leerlingen van het vijfde leerjaar werkten rond de kunstenaar Erwin Wurm.  One minute sculptures ...  Je komt in een museum. Je kijkt naar de schets en voert de schets uit met de voorwerpen.  Je blijft dan 1 minuut staan en daarna ga je verder...  Je wordt mee het standbeeld voor 1 minuut.  De foto's staan in het fotoalbum van de school.
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.