Sam de verkeersslang

Onze school nam deel aan de actie 'Sam de verkeersslang'.  Tijdens de week van 8 mei 2017 kwamen de kinderen en leerkrachten van onze school op een milieuvriendelijke manier naar onze school: te voet, met de fiets of al carpoolend!  Ze deden dit ook op een veilige manier: ze deden hun fluohesje aan en zetten hun fietshelm op.  Omdat ze dit zo goed deden konden ze op vrijdag genieten van een ijsje!!!  Je vindt heel wat foto's terug in het fotoalbum van de school.

Fiets je vaadig

Van maandag 8 mei 2017 tot en met vrijdag 12 mei 2017 werd er heel wat geoefend met de fiets.  Alle kinderen van de lagere school oefenden hun fietsvaardigheden.  Dit deden we in verschillende groepen.  Er werd zowel geoefend op de oude speelplaats, op de straat als op de nieuwe speelplaats.  Jullie vinden heel wat foto's terug in het fotoalbum van de lagere school.

FLUO

Vandaag kwamen de leerlingen van de lagere school in fluo naar school.  Sommige leerlingen deden echt hun best.  Je kan het zien op de foto's.  Knap gedaan!  De volgende keer hopen we nog meer fluo te zien.

Nieuwjaarshappening

Vrijdag organiseerden de oudervereniging een nieuwjaarshappening.  Het was heel gezellig.  Er werden heel wat boeken verkocht op de tweedehandsboekenbeurs.  De school geurden naar pannenkoeken.  Het koor gaf een schitterend optreden.  Kortom het was heel gezellig.  Dank u wel aan iedereen voor de vele helpende handen en alle leerlingen en juffen van het koor.  Voor foto's ga je naar het fotoalbum van de school.
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.