Verslag babbeltak 6 juni 2017

Welkom.

Evaluatie:

Babbeltak:

Ouders zijn zeer enthousiast, zij zien de Babeltak als een ontspanningsmoment waarbij zij over hun kinderen, de school en opvoeden kunnen praten. Samen van gedachten kunnen wisselen en elkaar tips geven.

Plannen voor de toekomst: - spreken over opvoeding en gezondheid blijft interessant als ook het verkennen van de gemeente.

Babbelboom:

Het oefenen van het Nederlands vinden zij zeer belangrijk. De gestructureerde taallessen maken hun kennis van het Nederlands groter. Elk beetje telt. Ouders voelen zich sterker en dit komt zo ten goede aan hun kinderen.

Website gemeente Boom: Samen overlopen we de opbouw van de website van onze gemeente. Wat vinden we waar terug ? Waar en bij wie kunnen we terecht met bepaalde vragen? We hadden vooral oog voor de diensten “sport” en “jeugd”.  Aan welke sporten en activiteiten kunnen onze kinderen tijdens de grote vakantie deelnemen?

 

Boeken kaften:

Samen verschillende manieren van boeken kaften uitgeprobeerd. Er werden praktische tips uitgewisseld zoals kleefband op de randen en hoekjes aanbrengen als versteviging. We maakten ook handig gebruik van YouTube. Volgend schooljaar zien al onze boeken er super uit.

Sport :

Marleen van de gemeentelijke sportdienst kwam ondanks haar blessure toch informeren naar wat de ouders vonden van de lessen “figuurtraining voor dames”. Dankzij de positieve reacties  kon zij ons dan ook melden dat de lessen half september terug gestart zullen worden. Waar en wanneer zal zij ons tijdig laten weten.

 

 
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.